Wij vragen u niet naar de praktijk te komen met klachten van koorts, keelpijn, hoesten of benauwdheid. Neem bij voorkeur contact op via het portaal, via het contactformulier op de website of de telefoon. 

Voor algemene vragen over corona of vaccinatie verwijzen we u naar: 

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie

 

 

Huisartsenpraktijk Houterman & Gabriëls

Medewerkers

 

M. Houterman
Huisarts
BIG 69061714101 werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dokter Houterman heeft per januari 2019 de praktijk overgenomen van dokter Brouwer. Na bijna 10 jaar met veel plezier in zijn praktijk gewerkt te hebben, heeft zij na zijn pensioen besloten de praktijk over te nemen. Voor haar opleiding tot huisarts heeft zij enkele jaren als arts assistent interne geneeskunde gewerkt. U kunt bij haar onder andere terecht voor het plaatsen van spiralen en intra-articulaire injecties. 

 

 

M.J. Gabriëls
Huisarts
BIG 19048543801 werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Dokter Gabriëls is drie dagen per week aanwezig in de praktijk. Zij is huisarts sinds 2002 en heeft haar opleiding in Rotterdam gevolgd.  Na jaren met veel plezier in Zwijndrecht gewerkt te hebben wilde ze graag dichter bij huis werken en heeft de overstap naar Overschie gemaakt. Ze is allround huisarts met bekwaamheid in plaatsen van spiraaltjes, kleine chirurgie en injecties in het bewegingsapparaat.

 

Mevr. Daisy Kooi, 

Doktersassistente

Daisy is afgestudeerd doktersassistente en werkt vier dagen in de week van 8.00 tot 16.00 uur. Ze geeft adviezen, overlegt met de huisarts en maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek. Verder kan u bij haar terecht voor injecties, het aanstippen van wratten, hechtingen verwijderen en het maken van een ECG. Zij werkt op afspraak.

 

Mevr. Rekha Dasrath

Doktersassistente.

Rekha is verpleegkundige en zij werkt op dinsdag in de praktijk. Op maandag en vrijdag is zij in de ochtend aanwezig. Zij kan u telefonisch met veel vragen helpen of met de artsen overleggen over uw klacht. U kunt bij haar terecht voor injecties, wratten, hechtingen verwijderen. Zij werkt op afspraak.

 

 

Mevr. D. Janssen
Praktijkondersteuner somatiek
Mevr. D Janssen richt zich op het begeleiden van de patiënten met diabetes mellitus, COPD/astma en hart-en vaatziektes. Daarnaast geeft zij begeleiding in het stoppen met roken. Ze werkt op maandag, dinsdag en vrijdag in het Gezondheidscentrum aan de overkant (dépendance van de HOED).

Deborah Janssen is met verlof en haar spreekuren worden vervangen door Tessa.

 

Mevr. M. Bisambher
praktijkondersteuner somatiek
Mevr. M. Bisambher is per 1 maart 2019 werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Ze begeleidt patiënten met diabetes mellitus, COPD/astma, stoppen met roken en preventie van hart- en vaatziekten. Ze werkt op maandag, dinsdag en woensdag in het Gezondheidscentrum aan de overkant (dépendance van de HOED)

 

 

Mevr. C. Smit
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. Smit is psychologe. Ze begeleidt en behandelt mensen met niet-complexe psychische klachten. De zorg valt onder de huisartsenpraktijk. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen.

 

Mevr. E. Biersteker
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. Biersteker is opgeleid tot praktijkondersteuner GGZ. Ze begeleidt mensen met niet-complexe psychische klachten voor korte duur. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen.

 

Mevr. L. Nicolai
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr Nicolai werkt per april 2013 als POH-GGZ. Zij is psycholoog en begeleidt en behandelt mensen met niet-complexe psychische klachten. De zorg valt onder de huisartsenpraktijk. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen

 

Mevr. J. Cirpici
Praktijkondersteuner jeugd
Mevr. Cirpici is praktijkondersteuner Jeugd. Zij kan, na verwijzing van de huisarts, kijken welke hulp voor jeugdigen (tot 18 jaar) is aangewezen.

Contact
  • 010-4624566
    toets 2
  • 010-4624566
    SPOED: toets 1