Huisartsenpraktijk Houterman & Gabriëls

Medewerkers

 

M. Houterman
Huisarts
BIG 69061714101 werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dokter Houterman heeft per januari 2019 samen met mw. Gabriëls de praktijk overgenomen van dokter Brouwer. Na bijna 10 jaar met veel plezier in zijn praktijk gewerkt te hebben, heeft zij na zijn pensioen besloten de praktijk over te nemen. Voor haar opleiding tot huisarts heeft zij enkele jaren als arts assistent interne geneeskunde gewerkt. U kunt bij haar onder andere terecht voor het plaatsen van spiralen en intra-articulaire injecties. 

 

 

M.J. Gabriëls
Huisarts
BIG 19048543801 werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Dokter Gabriëls is huisarts sinds 2002 en heeft haar opleiding in Rotterdam gevolgd. Na jaren met veel plezier in Zwijndrecht gewerkt te hebben wilde ze graag dichter bij huis werken en heeft de overstap naar Overschie gemaakt. Ze is allround huisarts met bekwaamheid in plaatsen van spiraaltjes, kleine chirurgie en injecties in het bewegingsapparaat.

 

B. Bordewijk

Waarnemend huisarts

Dokter Bordewijk heeft spreekuur op maandag. Zij heeft haar opleiding in Leiden gedaan en werkt ook 2 dagen per week in Blijdorp. 

Per 1 februari gaat dokter Bordewijk haar loopbaan in het buitenland voortzetten en nemen wij afscheid van haar. 

Mevr. Daisy Barendregt, 

Doktersassistente

Daisy is afgestudeerd doktersassistente en werkt vier dagen per week van 8.00 tot 16.00 uur (niet op dinsdag) Ze geeft medische adviezen over uw klacht, zij overlegt met de huisarts en maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek. Verder kunt u bij haar terecht voor injecties, het aanstippen van wratten, hechtingen verwijderen en het maken van een ECG. Zij werkt op afspraak.

Mevr. Rekha Dasrath

Doktersassistente

Rekha is verpleegkundige en zij werkt op dinsdag in de praktijk. Op maandag en vrijdag is zij in de ochtend aanwezig. Zij kan veel medische vragen beantwoorden of met de artsen overleggen over uw klacht. U kunt bij haar terecht voor injecties, wratten, hechtingen verwijderen. Zij werkt op afspraak.

 

Mevr. Marcella Janse

Doktersassistente

Marcella kent u misschien nog toen ze bij Dr. Brouwer werkte. Een bekend gezicht dus. Zij is een ervaren doktersassistente en onze vaste vervanger. 

Mevr. D. Janssen
Praktijkondersteuner somatiek
Mevr. D Janssen richt zich op het begeleiden van de patiënten met diabetes mellitus, COPD/astma en hart-en vaatziektes. Daarnaast geeft zij begeleiding in het stoppen met roken. Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in het Gezondheidscentrum aan de overkant (dépendance van de HOED).

 

Mevr. M. Bisambher
praktijkondersteuner somatiek
Mevr. M. Bisambher is werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Ze begeleidt patiënten met diabetes mellitus, COPD/astma, stoppen met roken en preventie van hart- en vaatziekten. Ze werkt op maandag, dinsdag en woensdag en donderdag in het Gezondheidscentrum aan de overkant (dépendance van de HOED)

 

Mevr. E. Biersteker
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. Biersteker is opgeleid tot praktijkondersteuner GGZ. Ze begeleidt mensen met niet-complexe psychische klachten voor korte duur. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen. Haar werkdagen zijn maandag-dinsdag-donderdag.

 

Mevr. L. Nicolai
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr Nicolai werkt per april 2013 als POH-GGZ. Zij is psycholoog en begeleidt en behandelt mensen met niet-complexe psychische klachten. De zorg valt onder de huisartsenpraktijk. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen. Zij werkt op maandag en woensdag.

Mevr. J. Cirpici
Praktijkondersteuner jeugd
Mevr. Cirpici is praktijkondersteuner Jeugd. Zij kan, na verwijzing van de huisarts, kijken welke hulp voor kinderen en jeugd (tot 18 jaar) is aangewezen. Zij werkt op donderdag. 

Mevr. S. Sital

Praktijkondersteunter GGZ (in opleiding)

Zij is een ervaren medewerker in de GGZ. Na lange tijd in het SFG gewerkt te hebben wil zij de overstap maken naar de huisartsenpraktijk. Voor een gedeelte van haar werkdag volgt zij de opleiding tot POH-GGZ. Zij werkt op woensdag.

Contact
  • 010-4624566
    toets 2
  • 010-4624566
    SPOED: toets 1